‚Äč

Despre noi

Suntem echipa TA de specialisti si prieteni care iti vine in ajutor de fiecare data cand ai nevoie!  O echipa de medici si asistente iti sta la dispozitie in 4 locatii diferite din Bucuresti. In plus, daca tu sau o persoana draga tie are nevoie de asistenta la domiciliu, ne poti contacta la numerele 0721.201.381 sau  021.224.12.18.

Serviciile noastre se adreseaza atat celor mici cat si celor mari (ca varsta, venituri sau functie). Sunt dedicate intregii familii de acasa dar si a celei de la serviciu. In plus, putem elibera retete compensate, trimiteri, scrisori medicale, certificate de concediu medical sau de maternitate si fise de aptitudine pentru medicina muncii si poti beneficia de preturi rezonabile datorita parteneriatului cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Te asteptam pentru consultatii si sfaturi, ecografii, sedinte de fiziokinetoterapie pentru copii si maturi, tratamente si investigatii. Spune-ne ce te doare si te vom asculta intodeauna cu profesionalism si inima deschisa.

Toate astea  pentru ca noi, echipa de la Mondoclinic,  nu uitam niciodata ca fiecare pacient este UN OM ! Si pentru noi, fiecare om CONTEAZA!

 

Locatie

Mondo Clinic Str. Vrancea nr.20

Harta

Mondo Clinic Clabucet

Harta

Mondo Clinic Plevnei

Harta