‚Äč

Centru de Fiziokinetoterapie

Fizioterapia

Fizioterapia este stiinta ce studiaza si utilizeaza mecanismele de actiune a tuturor factorilor fizici asupra organismului uman. In cadrul acesteia se incadreaza electroterapia si kinetoterapia cu scopul de a trata, de a recupera sau profilactic.

Kinetologia medicala

Kinetologia medicala sau kinetoterapia studiaza mecanismele neuromusculare si articulare care asigura omului activitatile motrice normale. Kinetoterapia se defineste ca terapie prin miscare efectuata prin programe de recuperare medicala care urmaresc refacerea unor functii diminuate sau cresterea nivelului functional in diverse suferinte. Kinetoterapia este o forma terapeutica individualizata care, plecand de la programe de exercitii fizice statice si dinamice, se poate folosi in programele terapeutice profilactice (de prevenire), curative si de recuperare.

Fiziokinetoterapia pediatrica

Fiziokinetoterapia pediatrica este ramura prin care se poate face o evaluare, reabilitare sau/si cresterea si dezvoltarea abilitatilor copiilor de la nastere pana la 18 ani. Este un domeniu care se bazeaza pe implicarea activa atat a familiilor lor cat si a copiilor in toate aspectele legate de viata pentru o dezvoltare, adaptare si integrare optima in functie de etapele vietii.

 

Servicii disponibile in Mondo Clinic Ion Mihalache